Marilou Bio argania yövoide

Loppukesästä kasvojeni ihoa kiristeli iltaisin suihkun jälkeen ja tunsin, että tarvitsisin jotain tuhdinpaa voidetta, mutta samalla en halunnut rasvoittuvalle iholleni päiväkäyttöön mitään voita. Aloin siis etsimään luonnonkosmetiikan puolelta itselleni sopivaa yövoidetta. Hyvinvoinnin Tavaratalosta ostoskoriin valikoitui Marilou Bion arganiaöljyä sisältävä yövoide, jolla oli hintaa tuolloin 8 euroa. En muista ikävä kyllä oliko tuote tarjouksessa tuolloin, enkä sitä tilaukseltani enää nähnyt. Tuubimallisessa pakkauksessa voidetta on 50 ml, joten paha hinta tuo ei ollut.

Marilou Bio argania yövoide

Marilou Bio A L’Huile D’Argan Crème de Nuit (50 ml / 8,00 €)

Pakkaus: Jos ei lasketa sitä, että tätä oli todella hankala kuvata, pidän pakkauksesta. Tuubit ovat melko hygieenisiä ja tämä on sen verran jämäkkäkin, että ei levähdä meikkipussukkaan, jos joudun tätä kuljettamaan mukana jossain. Pidän pakkauksesta – se erottuu hyvin monista muista, jokseenkin tylsistä luonnonkosmetiikan pakkauksista. Jos rehellisiä ollaan, silmäni kävikin tähän juuri tuon ihanan puun vuoksi! Kuvaan se ei ikävä kyllä halua kunnolla taltioitua kiiltävyytensä vuoksi. Marilou Bio argania yövoiteella on EcoCert -sertifikointi. Tuote on myös luomuna markkinoitu.

Tuoksu: Tuoksu tuntuu tutulta, mutta en oikein osaa paikantaa, mikä se on. Epäilen, että se on tuo mehiläisvaha, sillä tämä tuoksuu paljon Burt’s Bees -käsivoiteelle, joka minulla oli vuosia sitten. Tuoksu on melko mieto, eikä mielestäni ikävä, mutta jonkun nenään tämä saattaa kyllä särähtää. (Ja tosiaan, tuote ei sovi vegaaneille tuon mehiläisvahan vuoksi.)

Koostumus: Paksu, täyteläinen, rasvainen. Jättää ihon todella kiiltäväksi. Oma ihoni on pintakuiva sekaiho ja tämä tuntuu tällä hetkellä niin tuhdilta, että voide vaan istuu ihollani imeytymättä siihen täysin. Iho ikään kuin ”hikoilee” voiteen alla. Jos suihkun jälkeen kuitenkin ihoa oikein kiristää, kerros tätä tekee ihmeitä. Iho jää tahmeaksi, joten usein painelen sitä vielä hieman kasvopaperilla (lue: vessapaperilla) ennen unille menoa!

Kenelle: Ehdottomasti kuivaihoiselle tai ainakin enemmän kuivuuteen taipuvaiselle sekaiholle. Sopisi varmasti myös vanhemalle iholle.

Omat kokemukset: Kuten jo tuli mainittua, itselleni hieman tuhti voide, mutta olen käytellyt satunnaisesti ihon kiristäessä. Ei ärsytä joskus herkästikin reagoivaa ihoani ja tuntuu todella täyteläiseltä. Tuoksu ei ole suosikkini, mutta ihan okei kuitenkin.

Ostaisinko uudelleen: Harmikseni joudun toteamaan, että en. Voide on vaan iholleni sen tämän hetkisessä kunnossa liian paksua kamaa. Saa nähdä miten sydäntalvella? 8 euroa on kuitenkin hyvä hinta luonnonkosmetiikan yövoiteesta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s