Lumene Matt Control mattameikkivoide

Lumene Matt Control Oil-Free Foundation

Jäädytin käteni täysin näitä kuvia ottaessani, mutta eikös olekin mukavaa vaihtelua tuo luonnonvalo ja vähemmän askeettinen tausta? Otin kameran mukaan töihin ja uhrasin iltapäivän kahvitauon (ja sormeni) näitä kuvatessa – montaa kuvaa ei tullut otetuksi, sillä ulkona kävi sen verran kylmä viima, että sormet eivät enää meinanneet taipua kameran painikkeille… Esittelyssä nyt kuitenkin Lumene Matt Control Oil-Free Foundation (Ovh. 14,90 € / 30 ml), eli Lumenen mattameikkivoide. Muistan joskus villissä (?) nuoruudessani käyttäneeni tämän edeltäjää, hieman tylsemmässä pakkauksessa ollutta mattameikkivoidetta, jonka vaalein sävy taisi olla vanha kunnon Inkiväärikerma, joka nyt oli hieman turhan tumma, mutta onneksi Lumene on nyt tuonut markkinoille näitä 0-sävyjä, jotka sopivat omalle kalvakalle iholleni hyvin.

Lumene Matt Control Oil-Free Foundation

Tämä meikkivoide tulee Lumenelle (ehkä valitettavan) tyypillisessä 30 ml muovituubissa, joka on edeltäjäänsä tyylikkäämpi, mutta… siltikin vain muovituubi. Uusin Nude-meikkivoidehan lanseerattiin kauniissa huurrelasipullossa, josta maksaisin mielelläni sen muutaman euron lisää – mutta jostain syystä Nudesta jätettiin 0-sävy tekemättä. Miksi, Lumene, miksi?! Kun Lumene uudistaa pakkauksiaan, ehkä he voisivat harkita hieman tyylikkäämmän ja arvokkaamman näköisiä pakkauksia muutamiin muihinkin tuotteisiin kuin meikkivoiteisiin (esim. luomivärit, poskipunat jne.)?

Lumene Matt Control Oil-Free Foundation

Koostumukseltaan Matt Control on hyvinkin nestemäistä – sitä kannattaa puristaa tuubista ulos varoen, sillä muuten annostelet tuotetta helposti liikaa. Peittävyyttä tässä on pakkauksen mukaan 5/5, kun taas esim. Blur tarjoaa 4/5 peittävyyden ja uusin Nude vain 2/5. Vaikka meikkivoide on nestemäistä, on peittävyyttäkin tässä kyllä sen verran, että olen saanut oman, tällä hetkellä oikuttelevan ihoni työpäivän ajaksi peittoon. Lopputulos on melko matta, mutta itse lisään vielä päälle mineraalipuuteria, koska pidän sen antamasta viimeistellystä tunteesta iholla. Silmänalusia en välttämättä joudu peittelemään erikseen, tosin en normaalisti kärsi mistään järkyttävän tummista silmänalusista. Ei tämä esim. pahasti näppyisellä iholla varmasti peitevoidetta korvaa, mutta antanee oikein hyvän pohjan kuitenkin.

Lumene Matt Control Oil-Free Foundation

Mielestäni sävy pysyy ihollani muuttumattomana koko päivän, vaikka ihoni ei kiillottomana koko päivää pysykään. Ihoni on tällä hetkellä suihkun jälkeen jopa kiristelevän kuiva, mutta puskee kuitenkin päivän aikana rasvaisuutta pintaan sen verran, että joudun vähän painelemaan kasvojani paperiin ja lisäilemään puuteriakin pari kertaa työpäivän aikana, jos haluan mattaefektin kestävän. Huokoset tällä peittyy ihan mukavasti, tosin Blurrilla ne peittyivät mielestäni vielä paremmin, vaikka tässä onkin hieman enemmän peittävyyttä. Mielenkiintoista muuten, että tässä meikkivoiteessa on mielestäni ihan miellyttävä tuoksu!

Lumene Matt Control Oil-Free Foundation

Yhteenveto:

+ Hyvä peittävyys (myös huokoset)
+ Hyvä pysyvyys
+ Löytyy se todella vaaleakin sävy
+ Antaa selvästi Lumenen meikkivoiteista sen mattaisimman lopputuloksen
+ Miellyttävä, raikas/puhdas tuoksu

– Ei välttämättä jaksa kestää 8-10 h päivää mattaisena
– Vähän mitäänsanomaton pakkaus
– Melkeinpä vaarallisen nestemäinen

Lumene Matt Control Oil-Free Foundation
(Väsähtäneillä) Kasvoilla Lumene Matt Control Oil-Free Foundation sävy 0

Nyt kun katson ylläolevaa kuvaa… niin ei ihoni siinä kyllä näytä kuivalta, kiiltävältä tai näppyiseltäkään, vaikka se onkin kaikkia noita yhtä aikaa! Taitaapa kyseessä siis olla melko hyvä meikkivoide kuitenkin… ;)

Mainokset

9 thoughts on “Lumene Matt Control mattameikkivoide

  1. Moi Jenni! Tämä ei mene nyt oikeaan aihepiiriin, mutta kumminkin… Kyselin joskus aiemmin kokemuksia Lily Lolon ripsiväristä, ja sain nyt viimein aikaiseksi sen tilata. Eihän tässä olekaan mennyt kuin joku puoli vuotta ilman ripsaria ja jotain jämiä välillä käyttäessä… Ehkä siksikin tuntuu tuo ripsiväri nyt oikein mahtavalta, enpä tiennytkään/muistanutkaan että mulla on näinkin pitkät ripset :D Haha. Joo, mutta tosiaan olen kyllä tyytyväinen tähän Lilyn tuotteeseen. Koostumus on hyvä, tavallinen. Ei esim lirua tai mitään muutakaan kummallista. Tuntuu siis ihan ”tavalliselta” ripsarilta, vaikka myrkyt puuttuukin. Levittyy hyvin, tuuheuttaa, tuo pituutta, yms yms, mitä nyt ripsiväriltä ainakin itse odotan.
    Mulla on sellainen luomien rakenne ja lievä rasvaisuus tai jotain, että aika herkästi lähtee meikit leviämään (vedenpitäviä en jostain syystä voi käyttää enää, leviää heti ympäri ämpäri) mutta tämä pitää kyllä ihan hyvin. Ihan pikkiriikkisen oli alaripsistä irronnut siihen ihan silmän alle ja joku kaksi mustaa hituletta karissut 8h työpäivän aikana, mutta ei mitään mikä ei lähtenyt yhdellä pyyhkäisyllä, kun ne peilistä huomasin.
    Peseytyi myös pois helposti. (Sovellan muuten Kanebo38:n pesutekniikkaa hellävaraisesti myös muihin vesiliukoisiin ripsiväreihin, eli ripset märkien sormien väliin ja hellästi vedetään. 2 vetoa ja kaikki väri irti eikä silmänympäryksiä tarvitse hinkata ollenkaan….. Kätevää…..)
    Suosittelen siis kyllä kokeilemaan :)

  2. UK sivuilla on vaan yksi, eli tuo Natural (maskaran kyljessä ei tosin taida noin lukea…?) USA sivuilla taisi olla pari vaihtoehtoa, kun katselin sitäkin mahdollisuutta aiemmin.

  3. Joo tarkistin nyt vielä tallella olevasta pahvirasiasta, kyseessä on siis Natural mascara. Nyt kun olen käyttänyt tuota pari viikkoa, niin täytyy sanoa että olen yhäkin tyytyväinen siihen kyllä, enää ei ole edes noita pikkuripsuja varissut niin kuin parina ekana päivänä. (Jostain muuten luin arvosteluista että tuo saattaisi kuivua kohtalaisen nopeasti (pari, 3 kk. Tosin useat vaihtaa ripsarin tuossa vaiheessa kumminkin. Minä en tosin…), mutta kuumavesikylpy auttaisi pitämään värin notkeana. Saa nähdä käykö näin vai pysyykö ihan kunnossa muutenkin.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s