Avautumista KC Color Mask Paint -suoraväristä

Hei, olen Jenni ja olen tänään syönyt kaksi isoa laskiaispullaa ja minun piti olla sängyssä klo 22, mutta enpä ole. Lisäksi tukkani on porkkananpunainen – vivahduksella pinkkiä. Voisin sanoa, että hienompiakin hetkiä on elämääni mahtunut…

pulla

Olen nyt vähän hämmentynyt. Vaalensin hiukseni viikonloppuna osittain, lähinnä latvoista. Suin hieman sinne tänne myös päällimmäisiin hiuksiin, juuria vältellen. Halusin lähteä kokeilemaan virkeää neonpinkkiä tukkaan ja halusin varmistua siitä, että väri todellakin tarttuisi, joten blondasin. Luonnollisestikaan tukastani ei mitään platinanvaaleaa tullut, mutta melkoisen vaalea kuitenkin.

blondaus

Tuollainen, mihin luulisi voimakkaan pinkin kyllä tarttuvan. Vaan eipä tarttunut. Melkoinen suoraväri, tuo KC Color Mask Paint (sävy Hot Pink). Olisin varmasti saanut parempaa jälkeä aikaan vaikka ihan tussilla värittämällä. Olen itseasiassa hyvin hämmentynyt, sillä punaiset ottavat hiuksiini aina hyvin. Joskus minulle on kampaajalla tehty suoravärillä (blondaamatta tummaan tukkaan) kirsikanpunaisia raitoja, jotka olivat todella vahvat ja pysyivät hiuksissa kuin tauti (jopa värjäämisen ja blondaamisenkin yli). Odotin mielestäni ihan realistisesti sitä, että tukkaan tarttuisi jokin kylmähkö punainen sävy, jos nyt ei ihan neonpinkki.

KC Color Mask Paint

Jostain syystä istun tässä nyt sitten lähinnä porkkananvärisissä hiuksissa, joissa on muutama hyvin hailakan pinkki kohta – jos oikein tarkasti katsot ja tiedät etsiväsi pinkkiä. Olen hämmentynyt, turhautunut ja ärsyyntynyt, koska en saanutkaan sitä shokkitukkaa mitä halusin. Tai ainakaan sillä tavalla shokkitukkaa, mitä halusin. Onneksi kävin hakemassa tänään vielä ihan oikean kestosävytteen tukkaani, jolla voin toivon mukaan paikkailla lopputulosta huomenna (tänään en enää ehdi). Ainut vaan, että huomenna tällä sekasotkulla pitää mennä töihin.

En tiedä kehtaanko tästä ottaa edes kuvaa, paitsi ehkä siitä syystä, että voin joskus tulevaisuudessa muistella tätä elämäni pohjanoteerausta. Tällä hetkellä vaan kauniisti sanottuna ottaa päähän. Niin ja, annoin kyllä maalin vaikuttaa maksimiajan. Jostain syystä sain silti lopputulokseksi oranssia. Harmi, että hassasin 10 euroa.


5 thoughts on “Avautumista KC Color Mask Paint -suoraväristä

 1. No jopas on jännää. Mä olen käyttänyt niitä perinteisiä Color Maskeja (sävyissä silver ja honey) ja muutoksen on kyllä nähnyt :O Ja mulla on siis sekaisin värjäämätöntä, vaalennettua ja ruskeaksi värjättyä.

  1. Mullakin on aina perinteiset Color Maskit toimineet todella hyvin, joten odotukset oli suuret tämän Paintin osalta… en tajua miten tuli niin halju lopputulos :(

 2. Googlailin tuota kyseistä Color Mask Paint:ia ja eksyin tänne. Nyt on kyllä pakko tulla vanhaan julkaisuun kertomaan että ethän sä millään voi olettaa saavas shokkipinkkiä jos lähtökohta on kusisen ruskea tukka :D Väri tarttuu puhtaimmillaan juuri siihen platinanvaaleaan tukkaan, ja mitä enemmän kyseisestä väristä etäännytään niin lopputuloskin muistuttaa jotain aivan muuta. Olisin kuvitellut että olisit jo alkuvaiheessa ymmärtänyt että lopputuloksesta tulee jotain oranssiin taittavaa :)

  1. Ostaessani tuotetta kampaamosta kyselin vähän epäileväisenä, että ottaakohan tämä tukkaan ollenkaan ja kampaaja sanoi, että ”varmasti ottaa, kannattaa vaikka laittaa vähän hoitoainetta sekaan, jos ei halua ihan shokkipinkkiä”. No, vaalensin hiukset alle, lopputulos oli siinä vaiheessa kullanvaalea (ei tosin platina tietenkään) ja pinkistä ei silti tarttunut hiuksiin -mitään-. Kuten sanottu, toisella Color Maskilla (ne isommat tuubit) sain selvää väriä hiuksiin aina, mutta tuosta pinkistä ei siis jäänyt käteen mitään. -Oletin-, että olisin saanut hiuksiin jonkinlaista pinkin aavistusta, kuten nyt esim. suoraväreillä täräyttäessä käy.

   Mutta hei, onneksi nykyisin ei ole myöskään tuota ”kusisen ruskeaa tukkaa” enää…

   1. Ja siis SUORAVÄRINÄhän tuotakin markkinoidaan. Tempaisin esim. juuri kilpailijan tuotteilla käytännössä mustaksi hennattuun tukkaan (ja kerroksia miljoona) blondauksen (en edes värinpoistoa), joka ei näkynyt OLLENKAAN, mutta silti päälle iskemästäni sinisestä tuli sininen ja vieläpä kirkaskin. Eli kyllä nyt on ollut ihan tuotteessakin vikaa, eikä vaan tukassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s