H&M alesta

H&M

Kävin eilen H&M:ssä ensimmäistä kertaa varmaan pariin vuoteen. Huvituin jälleen kerran heidän ”plus-osastostaan”, joka rajoittui periaatteessa kolmeen rekkiin, kuten H&M:ssä taitaa usein olla tapana. Lielahtikeskuksen H&M on itseasiassa valtava, joten kolme vaivaista rekkiä plussakoon muodille oli aika surullinen näky. Sovitinkin muutamia vaatteita, mutta tulin siihen tulokseen, että vaikka ne ovat halpoja, haluaisin silti niiden kestävän vähän kauemmin kuin yhden pesun. Puserot olivat keskimäärin läpinäkyviä ja niissä tuppasi aina roikkumaan jotain langanpätkiä… yhteen mekkoon vähän ihastuin, mutta se oli kyllä myös niin ohut, että taisi olla enemmän rantamekko kuin ihan arki- tai juhlakäyttöön. Mukaan tarttui kuitenkin alennuksesta kasa varrettomia sukkia, jotka ostin 99% siksi, että yhdessä sukkaparissa oli poneja, jotka syöksivät suustaan… ei tulta, vaan sateenkaaria!

Alennuksesta nappasin myös itselleni kunnollisen kokoisen meikkilaukun vaivaisen 3 euron hintaan (jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt ostaa toinenkin!) sekä pari luomiväripalettia ja kabuki-siveltimen. Muut tuotteet olivatkin normaalihintaisia, mutta eivät ne silti H&M:llä kalliita ole.

H&M kosmetiikkalaukku

Kolme euroa reilunkokoisesta kosmetiikkalaukusta, jossa on kiva pitsileikattu tekonahkapinta. Tykkäsin! Näitä löytyi tätä hempeää beigeä, sekä vaaleaa harmaata. Beige päätyi mukaan tällä kertaa. Tänne saan periaatteessa tungettua tarvittaessa vaikka kaikki meikkini… mikä lohduttaa minua sinänsä, että ilmeisesti en omistakaan ihan niin paljon meikkejä, kuin mitä esimerkiksi puolison puheista joskus saattaa ymmärtää…

H&M meikit

Kosmetiikkapuolella nuo viiden sävyn nudepaletit maksoivat 3 € / kpl, enkä osannut valita kummasta olisin tykännyt enemmän, joten otin molemmat. Tästä kuvasta se ei ehkä niin hyvin välity, mutta ylempi paletti on ”Soft Nudes”, eli pehmeitä ruskean sävyjä ja alempi ”Pink Nudes”, eli pinkillä ryyditettyjä neutraaleita sävyjä. Aika puuterisiahan nämä H&M:n luomivärit ovat, eikä niissä pigmenttejäkään huikeasti ole, mutta arkimeikkiin ainakin nopeasti kokeiltuna ihan toimivia, mitä nyt 3 € paletilta voisi toivoa. Näppärät ottaa myös reissuun mukaan.

Kabuki-siveltimellä oli myös hintaa 3 €. Ostin sen lähinnä mineraalimeikin levitykseen, mutta se on kyllä niin pehmeä (ja suuri), että en tiedä toimiiko se siihen tarkoitukseen. Ehkä käytän sitä puuterille, esim. matkustaessa. Vaaleansinisestä kynsilakasta olen haaveillut jo parisen kuukautta (koska olen trendien uhri), mutta nyt löytyi se täydellinen sävy. Toivottavasti tämä ei ole laadultaan aivan täysin surkea. Ostin samalla myös korostuspuuterin (tai miksi tuota nyt voikaan sanoa), joka on kylläkin aika kultaan taittava noin sormelle sipaistuna, mutta kasvoilla itseasiassa todella kaunis ja luonnollinen ja toimii tällaisella vähän viileämmänkin vaalealla iholla. Yllättävän hyvä!

Poskipunakin tuli hankittua, vähän persikkaisempi sävy… muistaakseni nimeltään ”Darling Peach”? Omistin entuudestaan tasan kaksi varsinaista poskipunaa – Lumenen hennon vaaleanpunaisen ja Paesen kimaltelevan tummemman persikkaisen punan, jonka sain joskus LivBoxista ja joka on poskilla oikeasti vähän… liikaa.

Nyt sitten vaan kokeilemaan kaikkea!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s