Kesän kynsilakkasuosikkeja

kynsilakat

En tiedä teistä, mutta kesä saa minut aina himoitsemaan värillikkäitä kynsilakkoja! Saatan myös joutua tunnustamaan, että kaikki kuvassa näkyvät kynsilakat (tuota sinistä glitteriä lukuunottamatta) ovat päätyneet kokoelmiini tämän kevään/kesän aikana. HUPS! Selvästikin Natural Code -lakat ovat suosikeistani suurimpia…

Natural Code by Lumene

Tämän vinkeän kynsilakkaparin hankin melko hiljattain ja kumpikin näistä on jo käynyt kynsillä. En ole sitten teinivuosien käyttänyt minkäänlaista vihreää kynsilakkaa, mutta Natural Code -lakka sävyssä 10 Bohemian tuntui sopivan erikoiselta teinivuosien sinivihreiden ”merensävyjen” jälkeen. Bohemian toiminee hyvin myös syksyllä, sen hyvin keltavihreän sävyn ansiosta. Violetti tai lila ystävämme puolestaan on sävy 9 Fairytale, joka ei myöskään ole niitä sävyjä, joita kynsiltäni ensimmäiseksi arvaisi löytyvän.

9 Fairytale

En ole koskaan, edes teininä, diggaillut violettia lakkaa, ellei sitten lasketa lähes mustia, syvänvioletteja lakkoja, joita kynsilakkalaatikostani on lähes aina löytynyt (ja löytyy nytkin). Tähän väriin olen ollut suorastaan hämmentävän ihastunut, sillä vaikka violetista pidänkin hyvin paljon, en ole koskaan pitänyt siitä vaaleampana, hempeämpänä sävynä. En ehkä pukisi tuota sävyä ylleni puseron muodossa, mutta kynsillä se on oikein kaunis!

10 Bohemian & 63 Daisy

10 Bohemian & 63 Daisy on yksi yhdistelmä, jota olen jo ennättänyt kokeilemaan. Vaikka ”matta-glitterisestä” (hileitä, mutta ne eivät kimalla) Daisystä löytyy myös vihreitä hippusia, on tämä kuitenkin kynsillä aika jännän näköinen yhdistettynä vihreänkeltaiseen pohjaan. Ainut harmi näissä Natural Coden uusimmissa hilelakoissa on se, että hilettä tulee ulos aika huonosti. Joudut näin ollen sukimaan hilettä useampaankin kertaan, jos haluat kynnelle enemmänkin kuin pari pientä hippusta. Sävynä Daisy on kuitenkin aivan ihana, joka käy monen kanssa!

H&M Baby Blue & Natural Code Blue Galaxy

Tämä ihastuttava sininen kaksikko koostuu H&M:n Baby Blue -sävystä, sekä Natural Coden sävystä 59 Blue Galaxy, jonka tosiaan hankin jo talvellla, mutta joka tuo näin kesäaikaan mieleen välkkyvät vedet, merenneidot ja ties mitä muuta. Siitä saa glitteriäkin hieman paremmin, kuin edellä mainitusta Daisystä. Tuo Baby Blue on rehellisesti sanoen juuri nyt suosikkilakkani sävynsä puolesta. Tämä mattaisen pinnan jättävä sininen lakka kuivuu vaan niin nopeasti, että siististi levittäminen oli hankalaa.

Blue Galaxy & Baby Blue

Baby Blue on vaan niin herkullinen sävy, etten pysty olemaan tuijottelematta kynsiäni. Kestävyydestä on vielä paha mennä sanomaan (en edes laittanut päällyslakkaa päälle kun eilen laiskana lakkailin), mutta väri on i-h-a-n-a ja sopivasti kesäinen. Sininen on myös niitä värejä, mihin en ole teinivuosien jälkeen koskenut (viime kesäistä Madaran turkoosia lukuunottamatta), mutta nyt on löytynyt vuoden sisään muutama todella ihana sininen, jotka hakeutuvat helposti kynsille.

Lumene Gel Effect 46 Polku rannalle

Rauhallisimmasta päästä on puolestaan osuvasti nimetty Lumene Gel Effect kynsilakka 46 Polku rannalle (Tiny Path), jossa on hiekansävyn lisäksi herkkä, hieman kultainen hehku. Oikein kaunis ja toimiva kesälakka. Jos saisin joskus onnistuneesti lakattua varpaankynteni, voisi tämä olla niissäkin aika kiva. Uskoisin, että ruskettunutta ihoa vasten tämä lakka olisi vieläkin upeampi.

We Care Icon 24 Magic Azores

Kaikkein uusin kynsilakkakaverini on We Care Iconin 24 Magic Azores, joka on hieman sinertävä, voimakas metallivihreä. Todella mielenkiintoinen sävy, jolle kuva ei tee oikeutta. Tosiasiassa tämä ei ole oikein yhtään minun värini, mutta lakka näytti vaan niin kauniilta ja kutsuvalta pulllossa, että nappasin sen mukaan, kun sain sen… olikohan kolmella eurolla? Tämä olikin kynsissä juhannuksen aikaan Pohjanmaanreissulla – laadukas lakka kylläkin. Edullinen, todella hyvä levittää ja kaksi kerrosta riitti mainiosti. Tämä saattaisi toimia myös hyvin esim. Blue Galaxy -glitterin kanssa…

64 Blossom & 45 Valkeat Illat

Natural Coden 64 Blossom ja Lumenen 45 Valkeat Illat (Bright Nights) muodostavat herkän kesäisen, vaalean kokonaisuuden, joka jotenkin tuo mieleeni kesäkukat. Ei ehkä vähiten siksi, että Blossomin seassa on myös muutama kukanmuotoinen hilepalanen (kuten Daisyssäkin). Taas kerran harmittelen sitä, että hilelakka ei sitä hilettä paljon tarjoile, vaikka purkissa herkulliselta näyttääkin. Tuo Lumenen Gel Effect -sarjan lakka on muuten yksinään yksi parhaista nude(htavista) lakoista, joita olen käyttänyt. Hieman kylmään vaaleaan violettiin vivahtava vaaleanpunainen lakka on todella toimiva ympäri vuoden.

Onko täällä muita, jotka kesällä vähän kokeilevat kynsilakkojen kanssa? Vai mennäänkö kesällä sittenkin mahdollisimman helpolla lakkauksella – tai kokonaan ilman?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s