Lily Lolo ripsiväri

Lily Lolo ripsiväri
Kaikinpuolin toimivan ripsivärin löytäminen tuntuu olevan vähän ikuisuusprojekti. Ripsiväri ja meikkipohja ovat niitä oman meikkipussini kulmakiviä, joiden haluan olevan toimivia ja täydellisiä, mutta joiden löytäminen on aina ollut vähän kiven takana. Muutamia suosikkeja on vuosien varrella löytynyt molemmista, mutta aina jossain vaiheessa meillä on sukset kuitenkin menneet ristiin ja solmuun ja olemme päätyneet erillemme.

Viimeisin uskalias kandidaatti on Biodellystä hankkimani Lily Lolon ripsiväri, Lily Lolo Natural Mascara. Tätä lähemmäs luonnonkosmetiikan ripsiväriä en ole vielä päässyt, koska en ole uskaltanut.  Lily Lolon ripsiväri sopii kuvauksensa mukaan niin herkkäsilmäisille kuin vegaaneillekin ja sen täyteläisen koostumuksen luvataan tuovan ripsille sekä pituutta, että tuuheutta. Hintaa mustalla ripsivärillä on 18,90 € (Biodelly).

Lily Lolo Ripsiväri

Pidän kovasti Lily Lolon yksinkertaisista, mustavalkoisista pakkauksista, joten luonnollisesti pidin heti myös ripsivärin hyvin pelkistetystä ulkoasusta. Pakkauksessa ei lue mitään muuta, kuin brändin nimi. Mitäpä suotta, etenkin kun tämä on koko brändin ainoa maskara. Harja puolestaan oli myöskin mieleeni – sirohko, lyhytharjaksinen ja toimivan oloinen. Inhoan isoja pörröisiä harjoja ja käytän mieluiten kumiharjoja, sillä sotken niillä vähiten. Miinuksena kumiharjoissa on toki se, että ne ovat usein kovia tai vaihtoehtoisesti nappaavat itseensä ripsivärimassaa isoina klöntteinä.  Lily Lolon harja ei ole kuminen, mutta sillä ei silti tule sotkettua.

Lily Lolo Ripsiväri

Pieni, kevyt pyyhkäisy purkkiin poistaa massakertymän harjaosan päästä ja saat harjattua tuotteen ripsiin ilman ongelmia. Mutta. Ripsiväri onkin kovin luonnollinen siinä mielessä, että se suorastaan hämmensi minua. Olen aina pitänyt luonnollista asteen paremman lopputuloksen antavista ripsiväristä, joten sinänsä tämä Lily Lolon ripsiväri osui ytimeeni ja upposi – mutta lopputulos on niin luonnollinen, että silmämeikin kanssa käytettynä ripsiäni hädintuskin huomaa. Ripsiväri harjaantuu ripsille upean tasaisesti ja kyllä, luonnostaan tummien ripsieni vaaleammat ”päät” muuttuvat myöskin tummiksi. Ripset näyttävät jotenkin meikkaamattomilta, mutta oikein hyvältä. Massa on niin kevyttä, että se ei paina ripsiäni alas ja suoraksi, mutta toisaalta, se ei myöskään jaksa ripsiä kovin kovasti taivuttaa. Ripsentaivuttajaa en käytä, mutta onneksi en tämän kanssa sitä tarvitsekaan, taivutustulos on kuitenkin ihan toimiva – etenkin kun käytän ripsiväriä kaksi kerrosta.

Lily Lolo Ripsiväri

Normaalisti käytän ripsivärejä aina vain yhden kerroksen, mutta Lily Lolo vaatii kaksi kerrosta jo erottuakseen. Ripsiväri kuitenkin kerrostuu kauniisti, kun sitä lisää toisen kerroksen melko nopeasti ensimmäisen jälkeen. En ole normaalissa arkikäytösäs (ja kevyellä kävelylenkillä) huomannut mitään ripsivärin varisemista tai pandasilmäisyyttä ainakaan ensimmäisen 10 tunnin jälkeen, joten minun ripsissäni tämä kyllä toimii. Enemmän nuo sisärajaukset (tightlining) sotkee, kuin ripsivärit… Mutta asiaa saattaa auttaa minulla tuo mineraalimeikkipohja, joka pitää ihon rasvaisuuden paremmin kurissa kuin tavallinen meikkivoide.

Lily Lolo Ripsiväri

Yhteenveto:

  • Toimiva perusmaskara arkeen
  • Yhdellä kerroksella todella kevyt ja luonnollinen, kahdella kerroksella enemmän väriä ja tuuheutta
  • Ei varise eikä suttaa (normaalissa käytössä)
  • Peseytyy erinomaisesti (sekä vaahtoputsarilla, että öljypuhdistuksella), ei vaadi erillistä silmämeikinpoistoainetta
  • Pärjää useimmille markettimeikkibrändeille hinnan suhteen
  • Ei ärsyttänyt silmiäni, sisältää melko luonnollisia ainesosia (toki allergiat ovat aina yksilöllisiä)
  • Sopii vegaaneillekin!

PS. Pahoittelen kännykkäkamerakuvia! Varsinaisen kameran kanssa on ollut hieman teknisiä ongelmia…


One thought on “Lily Lolo ripsiväri

  1. Mä testailin myös tätä Lily Lolon ripsiväriä äskettäin ja huomioni olivat pitkälti samankaltaisia – ihan toimiva ja hyvä arkiripsari. Plussaa vegaanisuudesta toki. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s