Sinistä perjantaita

Kynsiltäni löytyy juuri nyt jotain niin makeeta, että oli pakko tulla sitä hehkuttamaan Instagramin lisäksi ihan tänne blogiinkin. Katsokaa nyt näitä kynsiä! (Tosin älkää katsoko kuivia kynsinauhojani!)

Lumene Gel Effect 55 Puron laulu
Lumene Gel Effect 55 Slow Brook
Kyseessä on Lumene Gel Effect kynsilakka sävyssä 55 Slow Brook / Puron laulu, jonka lätkäisin suoraan O.P.I.n punaisen I’m not really a waitress -sävyn päälle, koska olin utelias nähtyäni kuinka kevyesti peittävä tämä sininen onkaan. Tosin olisin voinut sutia tätä kynnelle vieläkin kevyemmin… Kuviin tätä sävyä on vaikea saada tallennettua, mutta todellisuudessa sävyn väri vaihtelee sormien liikkeiden / kynsille osuvan valaistuksen mukaan räiskyvästä turkoosista syvään violettiin.  Häkellyttävän upea.

Olen täysin ostolakossa tällä hetkellä, mitä kosmetiikkaan tulee, mutta en valitettavasti vaan pystynyt kävelemään tämän lakan ohi kun näin sen kaupassa (hain kynsilakanpoistoainetta, koska pakko). Upea lakka kerta kaikkiaan, josta nautin nyt täysin siemauksin, kun kynteni vielä ovat pitkät (ainakin omalla mittapuullani pitkät). Todennäköisestihän katkaisen kynteni ihan hetkellä millä hyvänsä…

Lumene Gel Effect

Minultahan löytyykin jo melkoinen kokoelma näitä Gel Effect -lakkoja, joista tosin vaaleimmat sävyt tuntuvat menevän aika nopeasti aika ”maalimaisiksi”… mutta muuten olen tykkäillyt näiden levittyvyydestä, peittävyydestä ja ennen kaikkea sävymaailmasta. Hyvänä lakka on parhaimmillaan kestänyt viitisenkin päivää – mikä on omissa kynsissäni jo saavutus, kun moni lakka lähtee tällä kynsien suurkäyttäjällä kävelemään 2-3 päivän sisään.

Kivaa viikonloppua!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s