Oodi Essencen geelilakoille

Hei taas. Onkin kuukausi vierähtänyt. Pahoittelen hiljaisuutta! Täällä ollaan! Nyt on nimittäin pakko viimein kirjoittaa oodi Essencen, tuon halpamerkkien ykkösen (kyllä vaan), geelikynsilakoille! Rohkenen jopa väittää, että Essencen geelilakkojen ansiosta olen onnistunut kasvattamaan itselleni valtavat, upeat kynnetkin – koska geelit pitävät ne vahvoina eivätkä ne katkea. Tänään tosin aion ne leikata…

Essence

Intouduin jokin aika sitten haalimaan itselleni kasan Essenceä – ja kokoelma on ylläolevasta kuvasta kasvanut vielä yhdellä luomivärinapilla, luomiväripaletilla, silmänrajauskynällä, huulipunalla, kahdella huulikiillolla, ripsivärillä ja kolmella kynsilakalla. Hupsista.

Merkkiä on mahdoton vastustaa, kun esim. nämä huikeat kynsilakat kustantavat alle 2 euroa Lempäälän Ideaparkin Minimanissa. Eiköhän sitten vilkaista mitä lakkoja olen haalinut itselleni – syksyn hengessä. Essencen lakkavalikoima pitää sisällään todella upeita pastellisävyjäkin, mutta itse aloitin keräilyni tummemmista, syksyisemmistä sävyistä jo kesän puolella.

23 Wonderful
23 Wonderful

Wonderful on aivan upea sinivioletti sävy, jossa on selkeä metallinhohto. Jotenkin violetimpi versio jokin aika sitten esittelemästäni Lumenen sinisävyisestä geelilakasta. Tämä oli ensimmäinen Essencen geelilakka jota kokeilin ja täytyy myöntää – en ollut ihan hirveän vakuuttunut. Tätä sai sutia 3 kerrosta ennen sopivaa peittävyyttä ja tuntui, ettei se kynsilläkään kestänyt kuin ehkä kolmisen päivää hieman kitkuttelemalla. Jatkossa aion laittaa tätä kerroksen jonkin tähän sävyyn sopivan Essencen päälle… kuten vaikka… tämän:

52 Amazed By You
52 Amazed By You

Amazed By You on niin upea, vahva, kaunis luumuinen violetti. Aivan fantastinen sävy syksyyn, mielestäni. Jo yksi kerros peittää kun ei kursastele, kahdella saa parasta jälkeä. Ja mikä kiilto! Tämä sävy onkin jo ainakin Instagramissa saanut jonkin verran liikehdintää aikaan… Suosikkisävyni tämän rinnalla:

10 True Love
10 True Love

True Love  on kerännyt kohteliaisuuksia ”ulkomaailmassa” ja saanut ihmisiä kyselemään mikä lakka lienee kyseessä. Sävy sai myös äitini liikehtimään Essencen suuntaan ja ostamaan itselleen (maltillisesti vain yhden) lakan. Tämä on aivan upea syksyinen viininpunainen, ehkä suosikkini näistä kaikista. Ja edelleen… KIILTO!

10 True Love
Kärjistään hieman jo kulunut 10 True Love

Essencen geelilakoissahan on se idea, että niitä käytetään yhdessä Essencen oman geelialuslakan ja geelipäällyslakan kanssa. Suosittelen ehdottomasti, sillä yhdessä käytettynä lakka kestää helposti hyvänä viikonkin! Tummemmissa sävyissä olen kokenut kärkien osalta kulumaa, mutta se lienee ymmärrettävää, koska kynteni ovat olleet todella pitkät ja naputtavat jatkuvasti näppäimistöä.

Aluslakka kuivuu hieman hitaammin kuin värilakka ja (todella nopeasti kuivuva) päällyslakka,  mutta silti varsin kohtalaisessa ajassa. En ole kokeillut lakkoja ilman Essencen omia alus- ja päällyslakkoja, mutta jos te olette, niin kertokaa toki kokemuksia! Itse olen hyvin iloinen siitä, että ”investoin” noihin kalliimpiin (n. 3,50 – 4,00 euroa maksaviin) alus- ja päällyslakkoihin..

14 Do You Speak Love
14 Do You Speak Love

Do You Speak Love? On tummempi versio True Lov-sävystä. Joissain valoissa tämä näyttää jopa hieman rusehtavalta. Sanoisin, että tämä on sellainen verenpunainen… Lämpimämpi, kuin tuo True Love. Edelleen mainio syyssävy.

36 Dare It Nude
36 Dare It Nude

Dare It Nude on herkullisen kiiltävä nudesävy, joka tuo mieleeni hieman vaniljaisen maitokahvin… Todella kaunis nude mielestäni, sopii myös syksyyn oikein hyvin. Hyvin beige nude, ei taita pinkkiin. Tarkasti kun katsoo, niin lakassa on ehkä jopa oikein hienoinen metallinen hohto. Peittää hyvin parilla kerroksella! (Ja tuo IsaDoran paletti on i-h-a-n-a!)

48 My Love Diary
48 My Love Diary

My Love Diary on viimeisin Essence-hankintani. Ylläoleva kuva ei ehkä aivan parhaiten kuvaa väriä, mutta en ole (vielä) saanut aikaiseksi ottaa parempaa. Lakka on todellisuudessa lämmin, neutraali terracottaankin hieman menevä punainen. Täydellinen syyssävy myöskin, mutta silti vielä sen verran raikas, että menee varmasti ympäri vuoden. Todella monikäyttöinen lakka.

Seuraava projektini onkin muuten kokeilla tuovatko Essencen alus- ja päällyslakat pysyvyyttä Lumenen geelilakkoihin, jotka ainakaan minulla eivät käytössä kestä läheskään sitä aikaa, mitä Essence. Kynteni kasvavat sen verran vauhdilla, että kerran viikossa lakkauksen vaihtaminen on ihan hyvä idea, mutta niille, joiden kynnet kasvavat hitaammin… noh, voisin olettaa Essencen pysyvän kauemminkin kynsillä.

Joskus halpakin on hyvää. Essence on myös kaiken ymmärtämykseni mukaan eläinkokeeton merkki, tosin joistain tuotteista löytyy esim. mehiläisvahaa ja lanoliinia, joten vegaanimerkki se ei ole.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s