Kevyesti gootti

Tänään päätin olla sitten kevyesti gootti. Varsinaisesta kamerastani loppui tietenkin patterit heti kun muistin että kevyestikin gootti käyttäisi varmasti tummaa sisärajausta meikissään. Kuvasin sitten nuo kaksi ylintä kännykällä, kun en jaksanut jäädä odottelemaan kameran akun latautumista. Silmämeikin tein Makeup Revolutionin Day to Night -paletin tummilla harmailla sävyillä. Paletin pigmenttisyys yllätti jälleen! Rajauksessa on käytetty jälleen Essencen pitkäkestoista mustaa rajauskynää ja huulilla on u-p-e-a ja dramaattinen Makeup Revolution Iconic Pro Lipstick sävyssä Blindfolded, joka on todella tumma, luumuinen sävy. Pelottavan musta pakkauksessaan, mutta huulilla oikeasti melkoisen kaunis. Koostumus noissa on kovasti mieleeni; kevyesti kiiltävä ja kosteuttavan tuntuinen.

silmät

Ilman rajausta tämä silmämeikki tuntui luontevammalta ja voisin kyllä käyttää sitä ihan päivittäisessä meikissänikin. Kauniit harmaat sävyt tuntuvat itselleni aina vähän vierailta, mutta näyttävät sitten kuitenkin hyvältä!

Voisin oikeastaan käyttää tätä meikkiä arjessakin – tai ainakin jossain juhlassa. Ilman rajausta. Jostain syystä sisärajaukset ei minulla oikein toimi, vaikka silmäni ovatkin suuret, joten pystyisin tuota tyyliä kyllä käyttämään. Sisärajaus tuntuu vaan aina jotenkin todella rajulta, vaikka ei se esim. kuvissa siltä näytä.  Huulipunakin tuntui ensin varsin villiltä, mutta kuvissa sekään ei näytä pahalta.

Kynsillä on kerros Essencen geelilakkaa sävyssä 52 Amazed By You, jonka päällä on kerros siniviolettia 23 Wonderfuel -sävyä. Samaa mitä eilen.

Mitenkäs kevyt goottius toimii?

Mainokset

2 thoughts on “Kevyesti gootti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s