Viimeinen lomapäivä

Pratchett

Niin. Koittipa sekin. Viimeinen lomapäivä. Onneksi tuleva viikko on vain nelipäiväinen – saa vähän rauhallisemman paluun arkeen. Fiilikset ovat aika samat kuin puudelilla ylläolevassa kuvassa. Vaikka loman jälkeen pitäisi olla rentoutunut ja virkistynyt, mietin lähinnä sitä, että miten pääsen aamulla ylös sängystä luonnottoman aikaisin ja muistan vielä miten meikataan… Kynsilakatkin olisi pitänyt poistaa, mutta kello on melkein yksitoista (illalla) enkä nyt enää vaan jaksa. Onneksi sain kuitenkin jotain aikaan vielä näin loman lopussakin, nimittäin kämppää siivompaan kuntoon ja tiski- ja pyykkivuoret aika pitkälti valloitettua.

Voisin kyllä uuden vuoden kunniaksi koittaa vaikka keksiä, että miten saisin aamuni sujumaan miellyttävämmin ja helpommin. Noin puolen tunnin työmatka tuo omat haasteensa, sillä mikäli pyrin klo 8 töihin, tuo matka on aina vähintään 45 minuuttia – kiitos ruuhkan. Jos haluan ajaa suhteellisen rauhassa ja n. 20-25 minuutissa töihin aamulla, tulee minun lähteä joko klo 7 tai sitten klo 8… Niinpä keskiviikkoisin aamupalaverin aikaan olenkin yleensä töissä jo 7:30, välttääkseni ruuhkan.

Pullot

Jos olisin järkevä, voisin jopa edellisenä iltana kehittää jonkin nopean aamupalan valmiiksi sekä valita vaatteet seuraavalle päivälle. Valitettavasti olen kyllä vähän fiilispukeutuja enkä useinkaan osaa edellisenä iltana vielä edes arvata, mitä haluan päälleni seuraavana päivänä laittaa. Voisin myös viimein yrittää muistaa rehata työpaikalle oman mukin. Termosmukini meni rikki loppu vuodesta, enkä ole saanut aikaiseksi korvata sitä uudella ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan – töissä on aina mukit loppu.

Kiva, että nämä kaikki ideat tulevat näin keskellä yötä… Jos vielä vähän nuuhkisi laventelin tuoksuista tuikkua ja painuisi sitten unille…?

Onkos muilla edessä paluu arkeen vai lomailitteko ollenkaan?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s